شرکت پودر تخم مرغ معجزه

تولید کننده انواع پودر تخم مرغ و مایع پاستوریزه تخم مرغ

شرکت پودر تخم مرغ معجزه

تولید کننده انواع پودر تخم مرغ و مایع پاستوریزه تخم مرغ

روش تولید 

برای تولید پودر ابتدا تخم مرغ ها به واحد شستشو فرستاده شده و سپس به واحد جداسازی فرستاده می شوند که در آنجا تخمه مرغ های فاسد جداشده و حذف می گردند. مرحله بعد شکستن است، شکستن می تواند به دو روش دستی یا ماشینی انجام گیرد، یک کارگر ماهر می تواند 500 تا 800 عدد را در یک ساعت بشکند. .در مواردی که تعداد زیاد است از ماشین های تمام اتوماتیک استفاده می گردد. برای تولید پودر سفیده ، جدا سازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتی یک مقدار کم از زرده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومین پایین بیاید.

ماشین های جدید قادرند این جدا سازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. در تولید پودر تخم کامل و یا پودر زرده (به تنهایی) همه زرده ها هموژنیزه می شوند. جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن انجام می گیرد و سپس عمل پاستوریزاسیون در دمای 64 تا 66 درجه سانتی گراد به مدت 2 تا 4 دقیقه صورت می پذیرد. این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا می باشد. پس از پاستوریزاسیون عمل خشک کردن با اسپری خشک کننده انجام می گیرد. میزان دمای هوای خشک 150 تا 200 درجه سانتی گراد است. پودر نهایی 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و وزن حجمی آن 0/3 تا 0/35 گرم بر سانتی متر است. پس از سرد کردن پودرها در جعبه های مناسب بسته بندی می شود.

 

تولید پودر تخم مرغ