شرکت پودر تخم مرغ معجزه

تولید کننده انواع پودر تخم مرغ و مایع پاستوریزه تخم مرغ

شرکت پودر تخم مرغ معجزه

تولید کننده انواع پودر تخم مرغ و مایع پاستوریزه تخم مرغ

مزاج:

  • طبع تخم مرغ گرم و مرطوب است. 

خواص:

  •  پودر سفیده تخم مرغ دارای امکاناتی مثل حجم کم، ویژگی نگهداری بالا و راحتی برای جابجایی باشد که می توانید آن را به راحتی و به صورت روزانه جایگزین تخم مرغ تازه کنید .
  • خواص پودر سفیده تخم مرغ شامل موارد زیر است:
  •   سفیده تخم مرغ یک منبع مالی سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مختلف است.
  •   پودر سفیده تخم مرغ یکی از با کیفیت ترین انواع منابع پروتئینی جهت ساخت بافت های ماهیچه ای مورد علاقه بدنسازان است و همچنین از منابع غنی  ویتامینی محسوب می شود.
  •   از نظر بیولوژیکی، بالاترین ارزش را پروتئین سفیده تخم مرغ دارد. بعد از آن شیر، ماست و پنیر قرار دارد و پروتئین گوشت ها بعد از این  در گروه قرار می گیرند.
  •  سفیده تخم مرغ حاوی مقدار بیشتری پروتئین اما تقریبا فاقد چربی و کلسترول است در حالی که زرده تخم مرغ مقدار پروتئین کمتر اما چربی و کلسترول بیشتری دارد.
  •   تئین پودر سفیده تخم مرغ به راحتی جذب ماهیچه‌ها می‌شود.
  •   تخم مرغ فاقد قند است.
  •  کسانی که چربی خون بالایی دارند باید از مصرف زرده تخم مرغ پرهیز کنند. زرده تخم مرغ منبع چربی است اما سفیده آن منبع پروتئین است و مصرف سفیده آن مشکلی ایجاد نمی نماید.
  •   هر سفیده حاوی حدود ۱۶ گرم پروتئین خالص که به راحتی جذب بدن می‌شود و تمام  ۸ اسید آمینه اساسی مورد نیاز بدن شامل: والین، لوسین، ایزولوسین، لیزین، میتونین، فنیل آلانین،  ترئونین و تریپتوفان است.
  •   در سفیده تخم مرغ ویتامینهای B12 ، A ، E ، K و ریبوفلاوین و اسید فولیک نیز به وفور وجود دارد  که همه اینها برای ساخت و تقویت ماهیچه های بدن ضروری هستند.
  •   برخلاف زرده که از نظر داشتن لیپید یا چربی غنی است سفیده تخم مرغ تقریباً فاقد چربی است و کربوهیدرات کمتر از یک درصد آن را تشکیل می دهد.
  •  در پودر سفیده تخم مرغ حدود ۸۵ درصد پروتئین وجود دارد که مهمترین پروتئین های آن عبارتند از:
  •  او آلبومین ، کونا لبو مین، اوو موکوئید، اوو موسین، لیزوزیم. 

مضرات:

  • در مصرف  هیچ ماده غذایی، هر چند مفید نباید زیاده‌روی کرد. دقت داشته باشید که مصرف پروتئین اضافه  بر نیاز بدن موجب افزایش بار کلیوی، آسیب های کبدی، پوکی استخوان، کاهش قدرت باروری در زنان، سنگ کلیه و غیره خواهد شد.
  •  نوشیدن آب کافی و مرج اینها را فراموش نکنید.
  •  هیچکس سفیده تخم مرغ را به صورت خام مصرف نکنید زیرا مصرف سفیده تخم مرغ به صورت خام باعث ورود پروتئینی به نام آویدین در بدن میشود که وجود این پروتئین مانع جذب بیوتین (  ویتامین H ) خواهد شد و در نتیجه باعث بروز عوارضی از جمله مشکلات پوستی و چشمی می شود.
  • اکثر افراد مبتلا به حساسیت به تخم مرغ، دپارتمان های موجود در سفیده تخم مرغ واکنش نشان می دهند و برخی نیز به زرد حساسیت دارند.
  •  علاوه بر این قابلیت هضم سفیده تخم مرغ نیز برای کودکان زیر یک سال دشوار است.
  •  اشخاصی که مشکلات کلیوی دارند باید در مصرف سفیده تخم مرغ احتیاط کنند و می توانند زرده آن را مصرف نمایند.